כאבי תופת ממש בברך במיוחד בלילה!!!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

18/11/2014 | 10:48 | מאת: דבי י.

אני סובלת משחיקת סחוס ונאמר לי שאני צריכה ניתוח להחלפת ברך. רופא אחר אמר שעדיין זה לא מצב לניתוח. אני הולכת בסדר ובמשך היום הכאבים נסבלים - בעת השינה ובמיוחד לקראת הבוקר הכאבים ממש בלתי נסבלים!!! לקחתי ארקוקסיה אבל אמרו לי שזה לא בריא. הכדור עוזר ואחרי שמפסיקים שוב כאבי תופת בלילה. שאלתי - מדוע רק בלילה הכאבים מתגברים ומה עלי לעשות והאם הכדורים זה בריא או לא. בזמנו לקחתי קורטיזון זריקה שעזרה לי ל-4 חודשים. שאלה אם מותר לי שוב לקחת זריקה

מציע לגשת לאורתופד . ניתן לשקול קשת של טיפולים לא ניתוחיים וגם ניתוח. אם הכאב בעיקר לילי מציע לברר ולהעריך שוב את המצב ע"י ביצוע מיפוי עצמות או MRI . טיפול בהזרקות בא בחשבון אך כדאי קודם להעריך את המצב.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי