כאבים ביד ובצוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

05/11/2014 | 21:24 | מאת: יעקוב

שים עם כאבים חדים בכתף ימין שנובעים משרירי הצוואר עם הרדמות חלקית של יד ימין. צילום רנטגן היה תקין נראה בו שריר הצוואר מכווץ. בדיקת emg נרשם nct ביד ימין תקינה. Emg סימנים של נזק שורשי כרוני קל בפיזור c 6,7,8. נוטל ארקוקסיה מזה עשרה ימים. התור לאורתופד הוא לעוד חודש. מה המשמעות של הבדיקה ומה עלי לעשות. כרגע מוגבל מאוד כתוצאה מכ

יש לחץ על שרשי עצב בצואר. מציע לגשת לרופא המשפחה, רצוי ביצוע דימות מתקדם של הצואר - MRI או CT . ובמקביל טיפול ב PT ותרופות. אם ניתן - להקדים את הביקור אצל האורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי