שרירי הבטן אחרי לידה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

28/10/2014 | 12:44 | מאת: ע.

דוקטור, שלום ! אני אחרי הלידה השלישית מזה 12 שנה.שרירי בטן פשוט סירבו להתקווץ למרות כל המאמצים. אני כבר מספר שנים מבקרת בחוגי ספורט וזה כולל תרגילי בטן. כמו אחרי הלידה ועד היום בזמן תרגילי הבטן עולה לי "קו פרשת מיים" על הבטן. זה יוצא מין "גב דינוזאור".... יש לציין שיש לי שרירים חזקים. כאשר עושים תרגילי גב בשכיבה על הבטן, אני מסוגלת להתרומם מאוד גבוה בעזרת השרירים. הבטן שלי בולטת ויש לי הרגשה שתרגילי הבטן לא עוזרים ואף מזיקים - מבליטים אותה עוד יותר. אבקש את עצתך תודה רבה !

מה כוונתך ב"קו פרשת מיים"? . אם נוצרת בליטה בקדמת הבטן בזמן מאמץ יתכן ומדובר בבקע. מציע לפנות לרופא.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי