כאבים בתאומים לאחר נקע בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

19/09/2014 | 21:54 | מאת: שי

שלום אני בן 17 והיה לי נקע לפני משהו כמו חודש לאחר שבועיים מהיום שזה קרה שהכאבים עברו חזרתי לרוץ (2000)ובריצות הראשונות הכול היה טוב ובריצות האחרונות יש לי כאבים חזקים מאוד באזור של שריר התאומים בשתי הרגליים ויותר ברגל שנקעתי גם במהלך הריצה ובעיקר אחרי הריצה ממה זה יכול לנבוע ואיך אפשר לטפל בזה?

הכאבים נובעים קרוב לודאי מהנקע שלא נרפא עדיין (זמן ריפוי סופי - כ 3 חדשים), מחולשת שרירים קלה שהתפתחה בזמן שנחת. או מדפוס ריצה לא תקין. אם לא ביקרת אצל אורתופד בסמוך לנקע - מציע לבקר. אם כן ביקרת: מציע לקבל טיפול ב PT ולחזור לריצה בהדרגה. אם בסוף התהליך אתה לא מסתדר - פנה שוב לאורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי