שבר במסרק 5 בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

01/09/2014 | 20:14 | מאת: ירון

שלום , נפלתי במדרגות ,ובצילום גילו שבר ספירלי במסרק 5,גובסתי 10 ימים בגבס {חצי גבס},ולאחר 10 ימים גובסה הרגל ע"י אורטופד במשך עוד 30 יום,היום הורד הגבס לאחר צילום,ובגלל שהרגל נפוחה האורטופד אמר לי לחבוש אותה עם תחבושת אלסטית,ולהמשיך ללכת עוד שבועיים עם קביים. האם אני לא צריך לעשות פיזיותרפיה?? איך ניתן להוריד את הנפיחות? תודה ירון

בהחלט כדאי להתחיל ב PT , אך לאחר תחילת חיבור של השבר. הנפיחות תרד בהדרגה תוך מספר חדשים.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי