דלקת בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

06/08/2014 | 18:38 | מאת: הדר

אני מתאמנת המון שנים ועושה בעיקר תרגילי כח וקרוס-טריינר , לאחרונה התחלתי אימון חדש שכלל המון קפיצות והחלה לי דלקת בברך (אבחנה של אורתופד) שכוללת נפיחות מעל הברך. הוא אמר לי לא להעמיס על הברכיים בזמן הקרב , רציתי לשאול איזה פעילות כן מותרת על מנת לא לפגוע בברך . רכיבה ? הליכה מהירה ? קרוס טריינר? אשמח לתשובה , תודה רבה .

דלקת בברך הוא ביטוי כללי לא ספיציפי היכול לכלול מצבים שונים ורבים. ניתן לומר שכדאי להמנע מהפעילות העצימה שגרמה כנראה למצבך. לגבי הפעילויות שציינת- נסי , אך במתינות. שחיה יכולה גם להתאים. מציע לחזור לביקורת אצל אורתופד אם המצב לא מסתדר.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי