ריצה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

05/12/2013 | 02:39 | מאת: שגיא

היי השאלה שלי זה אם אפשרי לי לעשות ריצות עד 10 ק"מ עם נעלי כדורסל הנעלי כדורסל שיש לי הם נעלי כדורסל נמוכות שלא עולות על הקרסול אבל לא נמוכות כמו נעלי ריצה (אם אתה רוצה ליראות nike kd6) אלה הנעליים אני מעדיף לרוץ עם נעל כדורסל כי היא יותר נוחה לי זה אפשרי? או שעדיף שלא?

אפשרי אך רצוי שלא. נעלי ריצה בנויות לכך. גם שחקני כדורסל מקצוענים רצים עם נעלי ריצה באימוני ריצה. לא רק הגובה של הנעל חשוב אלא התמיכה הייצוב ובלימת הזעזועים.

08/12/2013 | 19:41 | מאת: שגיא

תודה רבה הלכתי לפני יומיים לחנות ספורט ורכשתי נעלי ריצה של נייק אחרי ריצה של כמה קילומטרים איתם היום אני באמת מרגיש את ההבדל

מנהל פורום אורתופדיה - כללי