קרע בשריר הירך הקדמי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

12/11/2013 | 20:43 | מאת: דני

ד"ר שלום רב. בן 35. לאחר משחק כדורגל הרגשתי רגישות בירך הקדמית. ללא שטף דם במקום. ביצעתי בדיקת אולטרא סאונד שתוצאותיה להלן: "הבדיקה מכוונת לאספקט קדמי של ירך ימין הודגם עיבוי של שריר הרקטוס פמוריס עם מרקם היפר אקוגני ולא הומוגני עם איזור היפו אקוגוני בתוכו באורך של 3 ס"מ. התמונה יכולה להתאים לקונטוזציה של השריר עם קרע בתוכו. " מה זה אומר? האם מדובר בקרע משמעותי? אינני מרגיש כאב בהליכה ורגישות קלה ביותר בזמן ריצה. מתי אוכל לחזור לאימונים? אודה לעצתך. דני

משמעותי אך לא חמור. מציע לקבל טיפול ב PT , לבצע תרגילי מתיחות ולחזור בהדרגה לפעילות.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי