אבקש להגיב לפיאנוח של emg,אגן וע"ש מותני

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

27/06/2011 | 13:33 | מאת: דוד

שלום רב דוקטור.שמי דוד.בן53.מזה כחודש אני חש בכאבים חזקים בעמוד השידרה,זרימות באזור של הבטן הקטנה ובמקומות האינטימיים,כאבי רגליים,צריבה ונימולים בכפות רגליים. לפי בדיקת emg הכל תקין. לפי צילומי הרנטגן ופיאנוח: אגן- אין לראות מימצא גרמי פתולוגי. ע"ש מותני מעבר l5-s1 יישור לורדוזיס פיזיולוגי. היצירות,שינויים דיסקוגניים בגובה חוליות l5-s1 ושינויים ספונדילוטיים קלים. דוקטור? מה זה אומר? האם בעיה רפואית חריגה אצלי? כיצד מטפלים בזה? מדוע אני חש בכאבים זרימות ונימולים במקומות שציינתי לעיל? טיפול תרופתי ופיזיוטרפיה? מה יעזור לי לצאת מזה? דוקטור,אני מאוד מודאג מהפיאנוח הזה. אבקשך להגיב בהקדם. תודה רבה מראש. דוד.

הצילומים מראים שינוים נווניים שחיקתיים האפיניים לגילך ולכשעצמם אינם מהוים סיבה להכנס ללחץ. פנה לאורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי