crps

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

13/06/2011 | 14:19 | מאת: הדר

שלום, שמי הדר אני בת 18.5 לפני כחודשיים אובחנתי כאחת עם תסמונת crps. הכל התחיל בצבא, במהלך שבוע שטח, נפלתי וסובבתי את קרסול שמאל, נוצר בעקבות הנפילה נקע אך לא אבחנו לי את זה בזמן ובעקבות אי טיפול בנקע המצב החמיר ולצערי הגעתי למצבי כיום עם crps. לפני כחודש הבחנתי שאני לא מרגישה תחושה בצד השמאלי של הרגל (מהברך ועד לשתי האצבעות האחרונות בכף הרגל), האם אני צריכה לדאוג? זה קשור איכשהו ל crps?, בעקבות מזה נובע? האם יש דרכים לטפל בזה?.. אשמח לתשובתך. בברכה, הדר.

הסימפטום שאת מציינת מצריך הערכה של אורתופד. מציע שתפני אליו בהקדם.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי