שנה אחרי ארוע מוחי שיתוק צד ימין יד ורגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

06/08/2012 | 18:33 | מאת: דבי

בזמן אישפוזי ניתן לי כרית לפצעי לחץ ועם גמר אישפוזי אני הולכת בעזרת סד ברגל מתעייפת מהר אבל בעיקר יושבת בבית וסובלת מכאבים בעצמות הישבן ובעיקר בזנב. איזה כרית מומלצת במיקרה זה.יש לי כרית סיליקון כמו באישפוז לא עוזר עדיין כואב. האם במצב של שיתוק אפשרות להחזיר שרירים לישבן.

אתה זקוק להמשך שיקום - מציע להתייעץ עם נוירולוג/ מומחה לשיקום או גריאטר. לגבי הכאבים מציע לפנות לאורתופד. ישנה כרית בצורה של גלגל קטן שיכולה אולי לעזור אם אכן מדובר בכאבים של עצם הזנב

מנהל פורום אורתופדיה - כללי