קרע בגיד ובשריר דו ראשי בדרוע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

23/06/2017 | 11:43 | מאת: ס

ד"ר שלום, אבי אדם בן 60. במהלך עבודתו הרגיש כאב חד מאוד בזרוע (כתוצאה מניסיון למנוע נפילה של יחידת ארון). בבדיקת us שבוצעה נמצא: קרע בשריר וקרע באחיזת גיד של השריר הדו ראשי. הרופא המליץ על ניתוח, והפנה גם ל MRI. האם ניתוח הוא האלטרנטיבה היחידה או המומלצת, ותוך כמה זמן עליו לעבור את הניתוח? לתשובתך אודה!

איזה רופא המליץ על ניתוח? מציע לבצע את ה MRI והתייעץ עם מנתח העוסק בגפה עליונה או רפואת ספורט. ניתן גם לא לנתח. אם יוחלט על ניתוח - כדאי להזדרז.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי