נקע בקרסול כתוצאה מנפילה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

21/06/2017 | 09:03 | מאת: א

אתמול נפלתי תוך כדי ריצה, ובמהלך הנפילה עקמתי את הקרסול. הרופא שלח אותי לצילום, ורק הבוקר התקבל הפענוח הרשמי בו נכתב משפט אחד שאינו ברור לי ״צילום קרסול עם מתיחה (קרע ברצועות) ימין״ כאשר המסקנה הסופית למרבה המזל היא שלא הודגם שבר. מכיוון שהביטוי קרע ברצועות מופיע בסוגריים, האם הכוונה לכך שהצילום נועד לבדוק קרע ברצועות או שזהו אחד הממצאים? אודה לכל הבהרה בנושא. תודה

שמח בשמחתך שאין שבר. ניתן לאבחן קרע ברצועות בצילום בו נעשה שימוש במכשיר מתיחה (מכשיר טלוס) אם לא נעשה שימוש במכשיר כזה לא ניתן לאבחן קרע ברצועות באמצעות צילום.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי