תחושת שריפה וכאבים בחזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

17/06/2017 | 18:57 | מאת: דניאל

שלום, אני בן 53 וסובל כבר כחצי שנה מתחושת שריפה בגב העליון מצד ימין . בתחילה עשיתי בדיקות אורטופדיות רנטגן בגב העליון והאורטפד הפנה אותי לכירפרקט בטענה שאני לא עושה התעמלות לאחר שרופה המשפחה אמר לי שהוא מעולם לא שמע על התחושות שאני מתאר . בזמן האחרון הכאבים התגברו, נמשכים יותר שעות, מקרינים גם לזרוע וגם לרגליים כמין תחושות חום ואף מביאים את השכמות למצב של חוסר תחושה. יש גם הקרנה לחזה כאבים בצד שמאל וימין מדי פעם ..להרגעת הכאבים לוקח אופטלגין . שמעתי שייתכן ויש לי דלקת בעצב- האם זה יכול להמשך כל כך הרבה שנים ואף להחמיר? אילו בדיקות ניתן לעשות? האם ישנה תרופה כלשהיא שמטפלת בתחושה שציינתי במידה ומדובר בדלקת בגיד ? והאם זה נשמע הגיוני התיאור והאבחנה?

צריך לאבחן את הבעיה . מציע לפנות לאורתופד. יש לברר מקור אפשרי לסבל אותו אתה מתאר. (ע"ש צווארי, ע"ש גבי , שרירי גב עליון) ולתת טיפול בהתאם.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי