שבר באצבע-כמה זמן נמשך הכאב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

02/06/2017 | 10:22 | מאת: קובי

שלום, שברתי את הקמיצה לפני 9 ימים. ללא תזוזה של העצם. האצבע מקובעת לזרת באמצעות תחבושת. האם נורמלי שיש גלים של כאב ? תוך כמה זמן בדר"כ הכאב עובר. לפי מה שהבנתי מהרופא מורידים את הקיבוע לאחר כ-3-4 שבועות ובתאם לבדיקה מחליטים אם אפשר להתחיל פיזיותרפיה. אודה לתגובה, בברכה

נורמלי ששבר כואב. כחודש. עם הפחתה הדרגתית בכאב.

03/06/2017 | 21:07 | מאת: קובי

ראשית, תודה רבה על המענה. האם בכלל רואים שבר בצילום? אלו בדיקות נוספות ניתן לבצע על מנת לקבל אינדיקציה טובה יותר על מצב האצבע? בברכה,

03/06/2017 | 21:09 | מאת: קובי

מצורף התצלום

לא ראית קובץ מצורף

מנהל פורום אורתופדיה - כללי