כאבים עזים בעת דריכה בגב כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

06/04/2017 | 16:09 | מאת: קרן

שלום רב, בת 42 נשואה +3. סובלת מאסטמה ובלטי דיסק ב L3-2 L 3-4 ו C 6-7. כבר מספר שנים סובלת מכאבים הולכים ומתגברים ובלתי נסבלים בגב כף רגל ימין (בחלק העליון. לא בחלק שדורכים עליו). בעיקר באמצע הרגל. הכאבים חזקים מאוד ומופיעים בעת מאמץ. מרגישה גם זרמים ותחושת שריפה לפעמים בכפות הידיים והרגליים. מה הכיוון לכאבים עזים כאלו שמופיעים בעת דריכה על הרגל ונרגעים חלקית לאחר מנוחה? (מופיעים מייד שוב בדריכה). מה יכולה להיות הסיבה? הופניתי לבדיקת EMG + QST. כדאי לבדוק זרימת דם לכפות הרגליים? בדיקת נוספות? תודה רבה!

בדיקת EMG יכולה להעריך כאב מוקרן מעמוד השדרה, או מחלת עצבים פריפרית כסיבה לכאבייך. סיבות נוספות לכאבים כאלה יכולות להיות בכף הרגל עצמה. מציע לגשת לאורתופד כדי להמשיך בבירור.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי