מתיחת שריר בשוק מאחורי הירך.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

19/03/2017 | 00:32 | מאת: יהודה

שלום רב , לאחר משחק כדורסל הרגשתי מתיחה בשוק ימין ,שהקרין עד לכף הרגל -זה קרה ביום שני 13.3.17 ומאז מתקשה לדרוך -הרופא אבחן קרע בסיבים - ונתן מנוחה +לשים קרח+משחות(תרומיל או וולטארן ) -טען כי לא עשיתי חימום לפני. הכאב עד היום לא חלף ,לא בוצע אולטרסאונד לרגל .מה ניתן לעשות או לבדוק לדעתך ? תודה רבה על המענה יהודה .

מציע לחזור לאורתופד, ובמקביל - לבצע US , ולהתחיל טיפול ב PT .

20/03/2017 | 12:00 | מאת: יהודה

הי חזרתי לאורתופד בטארומה אצלנו ,הנ"ל סירב לעשות צלום UT והציע מנוחה ולהמתין 3 שבועות זה תקופת ההחלמה .

לא ברור לי מה הכוונה ב UT. אני הצעתי US (אולטרא סאונד) ו PT (פזיותרפיה) . גם רופא המשפחה יכול לשלוח אותך. יש גם אפשרות לקבל שירות בשוק הפרטי.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי