בתגובה לתשובתך - אין לי נושא עם 20 תווים.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

26/01/2017 | 17:38 | מאת: תמרה

מודה על התגובה. התלונה על הכאב בעצמות הכתפיים , חולשה בגפיים עליונות, נימול , רדימות וכו' נטענה בפני האורתופד וציפיתי לאור הממצאים בצילום רנטגן , US והחמרת המצב להמשך בירור ובמקום קיבלתי טיפול תרופתי לשיכוך כאבים. זו גם הסיבה לפנייה לבירור בפורום בברכה תמרה

בפורום לא ניתן לבצע בירור. ניתן לתת הכוונה. אם אורתופד מסויים לא ענה לציפיות שלך ממנו- ניתן לקבל יעוץ נוסף.

30/01/2017 | 12:42 | מאת: תמרה

פורומים נועדו לייעוץ והכוונה - נראה שטעיתי . כך או כך , קיבלתי בפורום אחר תגובה שונה ומסייעת יותר.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי