מודאג

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

26/06/2011 | 21:53 | מאת: אבי

אני כבן 52 סובלת מסוכרת מתרשת עורקים מטופל ולא מזמן הסתברר שאחד העורקים שוב ניסתם וחוץ מזה יש לי נורפטיה סוכרתית יש לי זרמים באיזור הראש צוואר שלא עוזבים אותי צוואר לראש כמו מחטים יש לי גם פגיעה בשמיעה אני מתקשה לשמוע וחוץ מזה יש לי בעיות פתיחת הפה בגלל שעברתי הקרנות באיזור לוע אף לפני 13 שנה מימה זה יכול להיות אני ממש מודאג

אבי, עליך לדאוג שהסוכרת תהיה מאוזנת כמו כן איזון לחץ דם כולסטרול ומשקל גוף יכול להעזור בתרופות לכאב ממקור עצבי כדוגמת ליריקה סימבלטה נוירונטין גאבאפנטין וכו וייתכן שהבעיה בפתיחת הפה קשורה לדלקת במפרק הלסת מה שיכול להיות מוקל עי נוגדי דלקת ופיזיותרפיה והמנעות כמובן ממסטיקים גש להיבדק בהצלחה ד"ר ויינפאס רופא מומחה www.refoua.co.il

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית