מודה לך מאוד ד"ר עזרתה לי מאוד פרט חשוב שלא ציינתי

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

26/06/2011 | 11:18 | מאת: גלי

מודה לך מאוד ד"ר על תשובתך.לא ציינתי שלפני שנתיים היה לי מעין אירוע מוחי.של דקירה חזקה בקודקוד הראש.ןלאחר מכן מעיין שיתוק פלג גוף שמאל.לאחר תקופה היה שיפור.עדיין ישנו חוסר ניורולוגי.אבל חזרתי ללכת. בהתחלה חשבו הרופאים אירוע-מוחי לאחר מכן שללו.כאשר נימצאו בהמייר מוח.מוקדים בחומר הלבן של המוח דו"צ.מאז אני במעקבים במכון-לטרשת נפוצה.עדיין ללא הבחנה חד משמעית.כבר שנתיים מה שמתסכל מאוד. האם אני צריכה לערב ניורולוג בממצאים אילו יכול להיות שזה שייך לבעיה הניורולוגית? מודה לך מאוד.וסליחה על המלל הרב.כי חשבתי שטוב לעדכן אותך ברקע הרפואי שלי בכדי שאני יוכל לקבל גם תשובות מספקות.תודה גלי.

מציע לסיים בירור קרדיולוגי לחזור עם התשובות לרופאת משפחה ולפי האבחנה לשקול אם לערב הנויגולוג לכאורה זה נראה לא קשור במיוחד אם הבצקת סימטרית בקרוב נדע

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית