בחילות וסחרחורות קשות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

23/06/2011 | 10:46 | מאת: הכואבת

אני בחורה בת 51,לפני כ-10 ימים שבתי מהפלגה של 5 ימים.עם חזרתי התחילו לי סחרחורות קשות ובחילות.ביום הראשון הקאתי מס' רב של פעמים ומאז המצב לא טוב בלשון המעטה.יש לי בחילות רבות וכאבי ראש עזים.בלילות אני לא מצליחה לישון ואני קמה עם פה יבש,סחרחורות ובחילות.בכללי אני מרגישה גרוע ביותר אנא בדחיפות עזרתכם לשיפור המצב זה פוגע לי בשגרת החיים.היו לי בעבר בעיות דומות בטיסות והפלגות אך לזמן קצר (יומיים שלושה) בתודה

כדאי לגשת להיבדק נראה שהתרופה STUNARONE תעזור לך מאוד במידי בברכה ד"ר ויינפאס מיכאל רופא משפחה מומחה www.refoua.co.il

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית