כאבי ראש תרופות להורדת לחץ דם

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

21/06/2011 | 17:37 | מאת: ilana

האם יש קשר בין תרופות להורדת לחץ דם: קרדילוק,פנדיל קלוריל וכאבי ראש? אני נוטלת קרדילוק ופנדיל בבוקר וככעבור 6 שעות בערך יש לי כאב ראש-2-3 פעמים בשבוע.

הפרדוקס הוא כזה התשובה היא כן מאידך, חלק מהתרופות שציינת ניתנות כטיפול מנוע נגד מיגרנות. כדאי לחזור לרופא ולשקול שינוי באחת התרופות ולבדוק אם יש ירידה בתדירות המגגרנות כדאי לבדוק אחת אחת ולא כולן בייחד כדי שתוכלי לדעת איזו מהן היא הגורמת לכאבי ראש ועדיין יכול להיות שהתרוםות לא אשמות אבל ייתכו וכן כמובן שאת חייבת לטפל בלחץ דם מה שלא יהיה עם תרופות אלו או אחרות לפי מה שיתאים לך אישית בסופו של דבר בהצלחה ד"ר ויינפאס רופא משפחה מומחה www.refoua.co.il

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית