סוכר גבוה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

29/09/2013 | 14:15 | מאת: ריקי

שלום אני בת 31 בתת משקל. יצא לי בבדיקה האחרונה סוכר 108 בצום של 8 שעות. אף פעם לא הייתה לי חריגה בעבר. יש לציין שבשבועיים האחרונים בקושי אכלתי מתוק. אכלתי בקושי 1000 קלוריות ביום, ורק עוף, לחם, קצת מיונז וגלידה של מקדונלדס. האם יש הגיון בערך הגבוה או שיכול להיות שזו טעות מעבדה?

לא יודע אם טעות אבל בבדיקה הבאה זה יכול להתשנות בכל מקרה אין לך כרגע סוכרת ורק תזונה בריאה היא התרופה להמשך בריאות לעוד עדכונים רפואים, מוזמנים לעמוד הפייסבוק של ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית