דלקת גרון

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

23/09/2013 | 12:46 | מאת: עומר 22

שלום. ביום שישי בבוקר הגרון כאב לי בצורה איומה הלכתי לרופאת משפחה ותוך כדי הסתכלות בגרון היא קבעה שיש לי סטרטוקוק בוודאות (ללא משטח גרון) ונתנה לי פן רפא ויק 500 למשך 10 ימים 2 כדורים פעמיים ביום . מאז התחילו לי כאבי בטן המלווים ב שלשול . היום השלשול היה בחלקו בצבע שחור . האם צריך לתת לזה התייחסות מיוחדת ? והאם הרופאה עשתה נכון בזה שטענה שיש לי חיידק בגרון ללא בדיקה באמצעות משטח גרון ?

לפעמים המראה די מסגיר ולא צריך משטח גרון כשלא בטוחים עושים משטח ודאי שאין אפשרות לדעת ב 100% כעת השלשול שלך הוא מ1 מה 2 : 1.תגובה לאנטיביוטיקה כתופעת לוואי 2. מחלה מלכתחילה ויראלית ולא חיידקית שביטוייה הם גם כאב גרון וגם שלשול מה שיכול לעזור להכריע בסוגיה כעת שכבר נטלת אנטיביוטיקה כך שהמשטח גרון כבר לא אמין זו בדיקת דם לספירת דם עם תפקודי כבד נותן רמז לא רע אם המחלה חיידקית או ויראלית מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

24/09/2013 | 01:16 | מאת: עומר 22

אין לי ממה לחשוש אבל מצבע השלשול או שאני צריך לבצע בדיקות . כי לפי מה שהבנתי צבע שחור בצואה יכול להצביע על דימום

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית