בבקשה עזרתך

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

20/09/2013 | 15:11 | מאת: ים

שלום רב מה שלומך הנני בת 38 חודש הבא 39 נשואה עם שני ילדים סיימתי ביום ראשון ציפרןדקס 500 ולפני זה זינט 500 עקב בעיה באוזן מיום רביעי הרגשת צריבה בנרתיק לא במתן שתן הלכתי ביום שבת למוקד מכבי עשו בדיקת שתו הכל יצא שלילי חוץ מדם בשתן שיש לי 25 כאשר זה מאפס עד 10 הרופא שבדק טען שלא נראה שיש דלקת בשתן אלא בעיה קניגולוגית חיכיתי לרופא נשים שבדק ואמר שהכל תקין למעט פטריה בנרתיק שגם תחלוף ללא טיפול עשה אולטרסאונד והכל תקין יש לציין שאני לפני וסת בבוקר הלכתי לרופאת משפחה שגם היא טענה שאין לי דלקת בשתן יש לציין שכןאב לי בבטן תחתונה וגם בגב ןאני גם סובלת מפריצת דיסק כמו כן שלחה שוב לבדיקת שתן שגם הכל שלילי למעט שיש דם בשתן שזה 25 באתי הביתה וראיתי שיש לי דימום כמו בוסת יש לציין שעברו 21 יום מהוסת האחרונה האם יש מה לחשוש שאולי יש דלקת בשתן ולא עולים עליה אודה לתשובה

כדאי לקחת טיפוטל אנטיפטרייתי כמו כדור טריקאן כדאי לבדוק בשתם גם חיידק מיוחד בשם כלמידיה שלא רואים בבדיקה רגילה כדאי להבדק שוב עי גניקולוג כולל משטח פאפ מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית