כאבים ממקור לא ידועה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

16/09/2013 | 20:14 | מאת: לי

שלום , אימי סובלת מכאבים באזור הלב ומתחת , כמו כן שורף לה בחזה . רקע קיבלה התקף לחץ דם לפני 8 חודשים, אחרי כמה פעמים שהייתה במיון התחילה טיפול בכדורים נגד לחץ דם ודופק מהיר . אחרי חודש התחילו הכאבים . עשו המון בדיקות אקג , צילומים , גסטרוסקופיה ועוד . לא מוצאים סיבה לכאב , היא סובלת ובוכה . הרופא הרים ידיים , אנחנו לא יודעים מה לעשות ולען לפנות . הרופא לא רוצה לעשות בירורים נוספים . כמו כן היא סובלת מסכיזופרניה , שולחים אותה לפסיכיאטר כאילו ממציאה את זה .הפסיכיאטר שולח לרופא משפחה כי יש לה באמת כאבים שלא קשורים למחלה אנחנו המשפחה יודעים שזה לא כך.

ייתכן וזה גירוי של עצב מקומי אפשר לנסות או תוסף טבעי בשם נוירוגארד או תרופת מרשם בשם גאבאפנטין זה כיוון מחשבה אפשרי מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית