ברזל

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

16/09/2013 | 20:09 | מאת: ק

שלום יש לי המוגלובין 14.3 בעזרת כדור ברזל עדין דרך חיים יום יום האם המשך לקיחת הכדורי ברזל עדין של דרך חיים יכולה לגרום לעודף והאם עודף טוב לבריאות או מסוכן תודה וחג סוכות שמח

עודף ברזל מסוכן שכן ברזל הוא אוקסידנט חזק את רמותיו אפשר לבדוק דך בדיקת ברזל וגם של פריטין ברור שאם אפשר לצורך אותו מתזונה נבונה עםק קטניות, עדשים, טחינה, שקדים, ברוקולי, ושאר ירקות ופירות זה עדיף בהרבה מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית