ויטמין D עושה אותי עייף

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

13/09/2013 | 15:38 | מאת: יניב

שלום רב, יש לי מחסור בויטמין D. ניסיתי לקחת כדורי ויטמין D וזה גרם לי לעייפות רצינית. לקחתי ויטמין D גם בצורת כדור וגם בטיפות בכמה מועדים שונים, והייתי חייב להפסיק כל פעם כי זה גרם לי לעייפות מגבילה עד לרמה שקשה לי לתפקד בפעולות היומיומיות. זה בטוח הויטמין D כי זה קורה בול כל פעם שאני לוקח את זה. שאלתי את האנדוקרינולוגית שלי אבל היא לא מכירה את התופעת לוואי הזאת. אז רציתי לדעת אם התופעה הזאת מוכרת לך ומה יש לעשות לגבי כך? תודה רבה, יניב

לא מוכרת לי התופעה אבל מאמין לך יש סוגים שונים עם איכויות שונות של המוצר נסה ליצור קשר עם חברת אקוסאפ הם מייבאים מחול מוצר איכותי יותר אולי ימנע ממך צער מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית