בדיקות דם

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

12/09/2013 | 04:45 | מאת: יקי

שלום רב , בבדיקה שגרתית של ספירת דם , נתקבלו התוצאות האלה :החריגות בלבד :rbc-3.52 hb- 11.6 hct-35.6 mch-32.9 mchc-32.6mcv-101.1 neut%79.0 lym%-10.2 plt-109.0 אודה לך אם תואיל נא להבהיר הבעיות העולות מהבדיקה. תודה עבור תשומת הלב בברכה יקי

חסר אינפורמציה כדי לענות יכול להתאים לאנמיה של חוסר בי 12 /פולאט יכול להתאים לזיהום חיידקי קשה לעשות משהו חכם עם ספירת דם לבד צריך רונטקס עוד בדיקות השוואה לבדיקות קודמות רקע קליני וכו מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית