צום והתייבשות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

09/09/2013 | 21:05 | מאת: אלינור

שלום, במהלך צום יוכה"פ אני סובלת מכאבי ראש חזקים שמופיעים החל משעות הצהריים של היום עצמו ונמשכים גם לאחר שבירת הצום. יצוין כי אני שותה הרבה מים לפני הצום ובימים שלפניו, אך כצפוי מתרוקנת תוך כמה שעות ואז מתחילים הכאבים. השאלה שלי - האם יש כדור שיאצור את הנוזלים בגוף ל-24 שעות ויפטור אותי מהסיוט הזה מבלי לשבור את הצום? תודה.

לא לא לאכול מלוח לפני הצום כדאי לקחת כדור נגד כאב ראש כמו ארקוקסיה לפני הצום מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית