איסוף שתן 24 שעות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

30/08/2013 | 20:50 | מאת: אוריאן

שלום דוקטור לאחורה עלה אצלי חשד למחלת וילסון וביצעתי איסוף שתן 24 שעות לבדיקת נחושת בתוצאות כתוב כי לא נמצא רמת נחושת בשתן.. רמת ה CRETITINE עומדת על 2 בדיקת עיינים למציאת קייזר פליישר תקינה בדיקות תפקודי כבד תקינים מה הדבר מעיד שלא נמצא נחושת בשתן ? האם אין לי נחושת בגוף ?

לא יש רמות נחושת בשתן לכולם במחלת ווילסון הם מוגברים יותר מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

01/09/2013 | 23:33 | מאת: אוריאן

אז מדוע כתוב כי לא נמצא נמחושת ?!

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית