מחשבה צלולה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

25/08/2013 | 23:00 | מאת: דני

שלום , במשך היום אני מרגיש שהמחשבה שלי אינה צלולה , הראש איטי , קצת בלבול , אחרי שאני מתאמן אימון אנאירובי(משקולות בעיקר) אני מרגיש בהרבה יותר טוב , המחשבה יותר צלולה יותר קל לחשוב , הדבר הזה גורם לי לחשוב שיש לי פשוט איזו שהיא בעיה באספקת דם או חמצן למח ולאחר שאני מתאמן זרימת הדם משתפרת. מה יש לד"ר לומר בנידון?

התחושה מובנת, הספורט אכן משפר חיוניות וזרימת דם. ובייחד עם זאת אין בסיפור שלך להסיק על מחלה בזרימת הדם שאילו הייתה בעיה ביטויה היו חריפים בהרבה כך שמעבר לבדיקה רגילה אתל רופא ובדיקות דם לא נשמע שיש צורך בבירור של בדיקות מיוחדות אגב קיימים צמחי מרפא שמשפרים זרימת דם מה שיכול לתת לך מעין תחושה דומה גם במנוחה מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס ותמשיך עם הספורט

26/08/2013 | 10:20 | מאת: דני

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית