בלוטת תריס

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

24/08/2013 | 23:31 | מאת: אסף

שלום בבדיקה אצל הרופא (למטרות אחרות), נימושה בלוטת תריס מוגדלת ללא קשריות. קיבלתי הפניה לבדיקות דם + נוגדנים של בלוטת התריס ויצא בטווח הנורמה. האם יש משמעות לבלוטה מוגדלת כשאין הפרעה הורמונלית ? והאם מספיק מישוש ידני בכדי לקבוע שאין קשריות ? האם הממצא דורש מעקב/בדיקה/טיפול כלשהו ?

אישית בסיטואציה הזאת הייתי מתחיל בבדיקות אולטרסאונד של הבלוטה דבר ראשון מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית