שומנים בדם וכולסטרול -ערכים גבוהים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

14/08/2013 | 15:02 | מאת: dudi

היי ד"ר, בתאריך 11.8.13 קיבלתי תוצאות בדיקת דם חריגות ואני מוטרד וזקוק להתייעצות : Triglycerdes -610 Cholesterol-298 ALT (GPT) -106 AST(GOT) 49 HDL choles terol-46 הערה : אני גבר בן 40 שכעת לא פעיל פיזית מאחר שאיני עובד כעת וגם בעבר סבלתי מערכי שומנים בדם גבוהים :360,277,279 ,300 נקראתי לרופא משפחה שהמליץ לי בחום ליטול כדורים מסוג bezafibrate במינון 400 מ"ג פעם ביום .מאחר שהבנתי שאם אתחיל טיפול תרופתי אצטרך לעשות זאת כל חיי .אני מנסה לטפל בתופעה ללא התערבות תרופות . האם אצליח לטפל בתופעה עם תזונה נכונה ,ספורט ,תוכנית של דיאטנית ? אשמח לקבל את חוות דעתך המקצועית תודה

הייתי כן לקוח התרופה שהרופא נתן לך כדי להגן על הלבלב . כטיפול קבוע רמות גבוהות של אומגה 3 ותזונה נבונה ופעילות גופנית יעזרו ואז תנסה להוריד התרופה מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

קח לך חודשיים בהם תיקח אומגה 3 במינון של 3 גרם ליום + שינוי פעילות גופנית ותזונה תבדוק שוב ואז נדע אם חייב התרופה בהצלחה מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית