האם מומלץ לצרוך אבקה לעלייה במשקל?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

11/08/2013 | 17:12 | מאת: בחור

שלום,אני בן 25 בחור רזה מאוד עם תת משקל משמעותי מגיל ההתבגרות.49\1.72 כנראה גנטי כי אמא שלי אותו מבנה גוף. בדיקות דם תקינות. ברקע סקוליוזיס וכאבי צוואר,דיכאון קליני,כפייתיות( osd )וחרדות. נוטל סימבלטה 60 מ"ג ליום בבוקר וקסנקס או אלפרליד 0.50 מ"ג לפי הצורך.. השאלה שלי האם מומלץ לנסות לקחת גיינר או אבקה לעלייה במשקל? מהם סיכונים לטווח הארוך? האם זה אמור לעזור? חשוב לי להדגיש שתזונתי מאוזנת ומכילה את כל אבות המזון. יש לי תאבון תקין ואני אוכל..תודה מראש.

ממליץ דרך תזונה רגילה וביעוץ דיאטנית מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית