בדיקות מעבדה מדאיגות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

08/08/2013 | 15:27 | מאת: קופיקו

שלום רב, בחור בן 27, 1.72 משקל 77, בריא ללא מחלות לא נוטל כדורים. עושה פעילות גופנית פעם בשבועיים, לא מקפיד על תזונה נכונה, שותה אלכוהול פעם בשבוע. בבדיקות מעבדה (נעשו בצום של 12 שע') uric acid 7.3 cholestrol 237 non HDL cholesterol 203 ldl cholesterol 164 ALT 116 AST 52 FERRITIN 310 לפני כשלושה חודשים אותן בדיקות דם עם אותן התוצאות ובנוסף folic acid 1.8 ספירת דם (+המגלובין) תקינה לגמרי. על מה עלייה בתפקודי הכבד זה יכול להצביע?

שומנים גבוהים - אנזימי כבד עלו בעקבות כך לעשות שינויים תזונתיים ולהגביר פעילות גופנית נשמע שבהחלט כדאי להמשיך לברר הסוגיה כולל תרביות דם מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית