בדיקת ALT

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

06/08/2013 | 18:26 | מאת: גילה

ד"ר ויינפאס שלום רב, הרופאה שלי בחופשה אודה לעזרתך, רקע: ילדתי לפני חודשיים לקחתי קלקסן במינון 60 +אספירין 75 עקב קרישיות יתר בת 37 . בבדיקות דם ALT יצא 81 כאשר הטווח הינו 0 עד 31 אודה להסברת משמעות התוצאה, תודה רבה גילה

הסיבות יכולות להיות רבות מאוד כדאי לחזור + עוד בדיקות שקשורות כמו GAMA GT AST סרולוגיה לצהבת לוירוסי מחלת הנשיקה ANA ולשקול סונר כבד יכול לחלוף לבד אם זה עלה בעקבות מחלה ויראלית רגילה מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית