c.t בטן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

04/08/2013 | 23:29 | מאת: דליה

בבדיקת c.t בטן התגלה שהכבד שלי מוגדל ובבדיקות הדם רופא המשפחה אמר שהכל בסדר ויש מקרים שהכבד מוגדל ואנשים חיים עם זה. אני מודאגת מהם הסיבות לכבד מוגדל? ומהם הבדיקות שעלי לעבור כדי לברר לעומק את הסיבה לכבד מוגדל? ומהם ההשלכות של כבד מוגדל? אני בת 63

תלוי כמה מוגדל תלוי מה הממצאים הנלווים תלוי מה מרקם הכבד תלוי מה גודל הטחול בדיקת סיטי בטן היא מעין שיא הבירור כבד שאנו יודעים לעשות ברפואה ואם זה לא הדאיג את הרופאה שלך כנראה שאין סיבה לדאוג אפשר לעשות בדיקות דם שקשורות לכבד כמו סרולוגיה לוירוסים מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית