gpt גבוה..

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

04/08/2013 | 20:33 | מאת: יוסי

שלום , אני בן 22 וגילו אצלי הפטיטיס סי מהיותי תינוק , ומאז אני במעקבים . אני מרגיש טוב בדרך כלל (אם כי אני לא מכיר הרגשה אחרת כי אני עם המחלה מאז שאני זוכר את עצמי) ובבדיקות שעשיתי (כולל בדיקה מיוחדת בירושלים) התגלה שאין נזק משמעותי לכבד ויש רופאים שאמרו לי שאני יכול לחכות עם הטיפול כי יכול להיות שהגוף שלי התרגל לחיות עם זה. לאחרונה לאחר השחרור מהצבא עשיתי בדיקות דם שגרתיות שבהן הערכים של gpt - 80 וgot-44 שגבוהים מהערך המקסימלי. יש לציין שאני לא רואה שינוי דרסתי בהתנהגות הגוף. אני הייתי פעיל גופנית בצורה אינטנסיבית עד לפני חודשיים ואומנם אני מרגיש קצת יותר עייף אבל לדעתי זה נובע יותר מקטע מנטלי + הפסקת האימונים. לדעתך על פי הנתונים יש לי ממה לדאוג? אני לא רוצה לעבור את הטיפול כי התופעות לוואי מפחידות אותי מאוד ואני לא יודע אם אצליח לעמוד בהם במצב המנטלי שלי, מה גם שיש לי התחייבויות שאני לא יכול להרשות לעצמי לשבת בבית. אשמח לדעה שלך תודה מראש.

צריך להשלים בירור כולל VIRAL LOAD CPR ולפי ערכים אלו רופא גסטרו מחליט על הצורך בטיפול או לא מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית