מחלת הנשיקה?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

03/08/2013 | 16:18 | מאת: הילה

שלום רב, אני בת 28. לפני כתשעה חודשים חליתי בדלקת גרון חריפה (סטרפטוקוק A). לקח לי הרבה זמן להחלים ממנה ושבועות ארוכים להתאושש מהמחלה. אני חושבת שבתקופה הזו הייתי גם עם מחלת הנשיקה (ראו פגיעה קשה בתפקודי כבד וטחול מוגדל מעט, אך בשלב שבו עשו לי בדיקת דם כבר לא היו נוגדנים פעילים, אלא רק הוכחה לכך שחליתי בעבר בשני הסוגים...). רק אחרי שלושה חודשים הרגשתי שאני מתחילה לחזור לעצמי מבחינת כוחות וחיוניות... עברו עוד מספר חודשים ובחודש האחרון אני שוב חלשה מאד, עייפה, סובלת מכאבי גרון מפעם לפעם (אבל לא רואים חיידק במשטח) ומכאבים בכלל. מזכיר מאד את התחושה שהיתה כשהייתי חולה... האם יכול להיות שזה גל נוסף של מחלת הנשיקה? הייתי השבוע אצל רופאת המשפחה, היא בדקה אותי ומצאה בלוטת לימפה מוגדלת בצוואר, עשתה לי בדיקות דם והכל בסך הכל נראה בסדר. תפקודי הכבד תקינים, בלוטת התריס בסדר, נוגדים סבירים לסטרפטוקוק (139), ספירת דם תקינה ורק אחוז לימפוציטים נמוך מעט (19%). שלחנו גם בדיקת טוקסופלאזמה, אבל התשובות עדיין לא הגיעו (היא לא בדקה לי cmv ו-ebv כי אמרה שכבר היו לי בעבר). כבר כמה שבועות בלי אנרגיות בכלל ולא יודעת ממה ולמה...

אם כבר חלית ב 2 סוגי מחלת הנשיקה CMV EBV אז זה כנראה לא זה, וכאמור ייתכנו עוד הרבה אופציות זיהומיות מחלישות לחלק מהוירוסים אפשר לחפש נוגדנים כמו טוקסופלזמה ולחלק אי אפשר מזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק - ד"ר מיכאל ויינפאס

23/08/2013 | 06:03 | מאת: ענת

הטיפול קיים וכל מה לעשות הוא לחפש בגוגל - טיפול בלעדי למחלת הנשיקה כך תגיע לאתר של המטפל שפיתח את הטיפול. ********************************************* התרופה שאני מדברת עליה היא צמחית פורצת דרך וכרגע נעשים כמה נסיונות למיטב ידיעתי לעניין חברות תרופות אשר בוחנות את הנושא של הסינטוז של החומר הפעיל. יש באתר עוד שתי 3 מחלות וירליות ומומלץ לגולשים לקרא שם עליהם אשר גם הן וירליות והטיפול לא קיים ברפואה קונבציונלית אך הטיפול המפורט באתר הוא המזור היחיד שמעלים אותם. 1.פיטריאזיס רוזאה 2.מולוסקום שימי לב להמלצות המיוחדות של אנשי מפתח בחברה שלנו. ********************************************************** יש באתר המלצות גלויות של אנשים שהם מלח הארץ ואני אנסה לסייע בהבאת כמה מהם. 1.דר יעקב פוגלמן - מנהל פורום רפואת משפחה כאן באתר דוקטורס. ןמנהל אגף רפואת משפחה של קופת חולים 2.אורי אבל - סמנכ"ל קניון עזריאלי 3.אלי לוי - סגן נשיא חברת HP למחשבים. 4.מנכ"ל חברת האבטחה המאבטחת את שרי ממשלת ישראל. 5.פרופסור מוני אליצור - מדען וחוקר . 6.עורכת הדין רוית בר - היועצת המשפטית של חברת החשמל. 7.השופטת בדימוס של בית משפט השלום ברמלה - השופטת דליה ג. בהצלחה תשמרו את האתר במועדפים כי מוחקים כאן

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית