עיפות שלא נגמרת עם כאבי מרפקים וזרמים לאצבעות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

24/07/2013 | 15:46 | מאת: ר

בן 45 ללא תרופות 184 שוקל 73 קג - רגיל על פניו , בדיקות דם אחרונות לפני כ-8 חודשים הכל בסוגריים,לרבות אקו לב שהיה בסדר (אקו בגלל הרגשת דפיקות לב).לאחרונה אבל כשנה לפחות תחושה כללית של עיפות/סיחרור קל של הראש מעין חוסר יציבות - זרמים במרפקים שמשדרים לקצות אצבעות הידים (תחושה של זרמים בקצות אצבעות הידים כאילו שזגרתי את היד חזק ואז פתחתי) אבל הרוב זה תחושה של חולי - והכוונה לא חולה שפעת או התקררות-אלה אין כח לכלום,הכל לאט,(למרות שאני מאוד דינמי והיפר)-הבסיס בגדול בסדר גמור אישה טובה ילדים פרנסה קצת כדור סל באמצע שבוע, אבל תחושת העיפות וחוסר האנרגיה עם דפיקות הלב וחוסר היציבות של הראש (כאילו הוא שוקל 20 קג על הכתפים) גורמים לי למחשות ומיטרד - יש לציין שאני ישן 8 שעות לפחות בלילה,אבל להתעורר לוקח זמן ואיטיות כשכל הגוף כמו קרש (רק לפני 3-5 שנים היתי פותח עיניים וטס ליום העבודה), לוקח לי המון אנרגיה פיזית/ונפשית לקראת ארועים (פגישה,משחק כדור סל,ארוע וכו) ואני חייב לישון לפני כל ארוע על מנת לקבל כח.רופאת המשפחה בבדיקה של 2 דקות (כל פעם מיליון אנשים אצלה בתור אבל כבר עשור אני אצלה) אומרת קח SSR למינהם. אין לי חרדה אבל קיים בהחלט סטרס (עבודה וכו)- האם לעשות שוב בדיקות דם על מנת להירגע - אולי לדרוש משהו אחר חוץ מבדיקות דם או לדרוש סוג מסוים של בדיקת דם בקיצור כל שבוע נתון אני מרגיש משהו אחר - פעם קוצים בקצות אצבעות,פעם דופק חזק שזורק פולסים לראש, מצטער על האורך אבל ניסיתי להסביר כמה שיותר את המצב

תבקש מהרופאה שלך הפניה לנוירולוג יכול להתאים לפיברומיילגיה כל מה שאתיארת לרפואה אין באמת הרבה פיתרונות גם אם זה פיברו חוץ מ SSRI ופעילות גופנית ואז שווה לפנות לרפואה האטלטנטיבית אבל לפי הסדר תתחיל מנוירולוג וגם ראומטולוג - גם עוסקים בפיברו שיעזרו להגיע לאבחון בהצלחה מזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק - ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית