תוסף ברזל ו-B12

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

20/07/2013 | 22:07 | מאת: שיר

שלום ד"ר אני בת 38, טבעונית, בימים האחרונים התחלתי לקחת תוסף ברזל נוזלי בשם novel care זאת בעקבות חוסר בברזל. עד שהתחלתי לקחת את התוסף, נטלתי תוסף B12 פעמיים בשבוע, שידוע לי שכטבעונית אני צריכה לתסף. בדיקת B12 שעשיתי לפני מספר חודשים יצאה תקינה (מעל 500). עכשיו בתוסף הברזל ראיתי שיש גם B12. השאלה שלי היא אם כך האם אפשר להסתפק ב-B12 שיש בתוסף הברזל או בכל זאת להמשיך לקחת את ה-B12 עצמו בנפרד, אולי בתדירות נמוכה יותר? כמו כן אשמח לדעת מה דעתך על תוסף הברזל הספציפי הזה והאם הוא מומלץ?

מוצר נראה בסדר ואכן הייתי מצמצם נטילת בי 12 כרגע לאחד לשבועיים בהצלחה מוזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה " וקבלו עצות על תזונה בריאה, צמחי מרפא ורפואה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית