אסתמה/ חרדה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

11/07/2013 | 14:00 | מאת: קארין

שלום . אני בת 33 ואני סובלת מחרדות ואני מטופלת ולוקחת פרחי באך וכבר אין לי התקפים והחרדות כמעט פסקו אך כבר מעל חודשיים קשה לי לנשום לרוב שאני נמצאת תחת מזגן וזה מלווה אותי בכאב ראש וסחרחורות קלילות רק שאני מרגישה קשיים בנשימה . איך אני יכולה להבדיל בן אסתמה ובן חרדות . תודה.

לפי בדיקת תפקודי ריאות כולל הפיכות . זה שם הבדיקה מוזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה " וקבלו עצות על תזונה בריאה, צמחי מרפא ורפואה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית