בריחת שתן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

07/07/2013 | 11:40 | מאת: חן

שלום רב, שמי חן אני בת 21 ובימים האחרונים יש לי בריחת שתן מספר פעמים ביום ופעמים רבות יש לי הרגשה שיש לי פיפי כל הזמן אך כשאני הולכת לשירותים אין לי כלום או ממש מעט. שאלתי היא לאיזה רופא עליי לגשת כדי לטפל בתופעה? האם יכול להיות שזו דלקת בדרכי השתן? (היה לי בעבר אך התסמינים היו שונים, הם כללו צריבה וכאב בעת מתן שתן וזה הכל)

רופא משפחה לבקש בדיקת שתן לכללית + תרבית מוזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה " וקבלו עצות על תזונה בריאה, צמחי מרפא ורפואה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית