התשבי 5 חיפה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

02/07/2013 | 09:48 | מאת: אורן

תרופה נגד כולסטרול: אני לוקח מספר שנים 30 מ"ג SIMVACOR . רופא אחר, אליו פניתי לאחרונה, המליץ לי להחליף תרופה ל:20 מ"ג . ATORVASTATIN. אבקש לדעת מהו ההבדל בין שתי התרופות? האם הן משפעיות שונה על התכווצויות שרירים? האם יש הבדל בין תופעות הלווי האחרות שלהן? בתודה, אורן

תחליפי השניה עושה פחות כאביש רירים ויעילה יותר מוזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה " וקבלו עצות על תזונה בריאה, צמחי מרפא ורפואה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית