שלום ד"ר

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

01/07/2013 | 03:27 | מאת: ח

אני אשמח אם תוכל לעזור לי , אני בת 20 חודשיים סובלת מרעידות בידיים שלא פוסקות ועוד כמה דברים כמו זיעת יתר מרגישה כל הזמן שחם אפילו שאני יושבת אני מרגישה חום בכל הגוף וזה ממש לא אופייני לי שהייתי הולכת בשמש לא הייתי מזיעה אני לא יכולה לסבול את השמש לא יוצאת בלי אוטו לא יוצאת לשום מקום שיש בו שמש וגם עצבנות יתר ודפיקות לב חזקות ומהירות שלזה הלכתי לפני כמה שנים לרופא והוא ראה שהקצב של הלב שלי מהיר הפנה אותי להולטר לב עשיתי את הבדיקה ואכשהו הבדיקות נעלמו (אין על כללית) זה גם מתלווה עם עייפות וחולשה וטשטוש בראיה וכאבי ראש של מיגרנה כמעט כל יום שזה היה לי מאז שהייתי קטנה אבל זה היה קורה לי פעם ב.. עכשיו את כל זה אין לי למי להגיד הרופא שלי מקצוען ברמה שהוא מפרש כל דבר על פי ההגיון.. הרעידות והעצבים זה כי אני נשואה או עומדת להתחתן ויש לי ילדים או לחץ בעבודה למרות שבאתי אליו רווקה ומובטלת בכל אופן הוא הפנה אותי לנוירולג שאמר לי על הרעידות שזה לא מחלה יכול להיות שזה ממזג האוויר או מהמצב רוח שאלתי אותו אוקיי מה אני יכולה לעשות כדי להפסיק את זה ? אין מה לעשות הוא אמר . ונתן לי בדיקת סי טי לראש בגלל הכאבים . עכשיו שמרציתי לשאול אותך זה באמת יכול להיות שרעידות יכולות להיות מהסיבות שהוא אמר ? ובכל הדברים האלה שפתאום באו לי ? להיות עשיתי בדיקות ויצא לי רק חוסר כולסטרול ואנמיה קלה קשה לי להאמין שלדברים כאלה אין פתרון זה מאוד מציק לי גם קשה לי לתפקד בעבודה ובכללי מאוד יעזור לי רק אם תדריך אותי מה אני אמורה לעשות ואם יש תרופה שלא מזיקה שתקל עליי בחום ובעייפות ?

בואי נעשה סדר בעולם הרפאואה הקונבנציונלית אם אני מבין נכון לא מצאו מחלה ולכן גם אין תרופה בעולם רפואת הצמחים שגם עוסק בו בהחלט שאפשר לאזן עם צמחים מצבים מעין אלו גם אן לא מססתרת מחלה מאחוריהם תצטרפתי לעמוד הפייסבוק ואם תרצי התאמת טיפול תצרי קשר מוזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה " וקבלו עצות על תזונה בריאה, צמחי מרפא ורפואה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית