שאלה לגבי תוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

22/08/2011 | 16:56 | מאת: אלמונית

שלום,היום ביצעתי בדיקות דם שרופאה שלי שלחה אותי לעשות ויש כמה דברים שיוצאים מהסוגריים שזה מראה שיש לי פחות מידי basophils 0.01-differential biochemistry -feritin 9.3 כל השאר הבדיקות מראות שכעקרון אין יוצא מן הכלל ומן הסוגריים אני ממש מפחדת לא יודעת מה לחשוב

הראשון חסר משמעות השני מלמד שיש לך חוסר ברזל ושעלייך ליטול כדורי ברזל בהצלחה

22/08/2011 | 18:20 | מאת: אלמונית

האם יתכן שבגלל שחסר לי ברזל אני עייפה ויש לי נשירת שיער או שזה לא קשור?

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית