גסטריטיס והליקובטר

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

17/05/2013 | 16:35 | מאת: ת.

שלום, לאחרונה התחלתי טיפול אנטיביוטי של קלרידקס+מוקסיווט פעמיים ביום - שני כדורים כל פעם. רציתי לשאול מספר דברים: ראשית, אני חשה שיש לי מן התרופה תופעות לוואי שונות של כאבי בטן, עייפות וכולי....אבל בנוסף לאלו גם יש לי כאב בקיבה עצמה (איפה שכאב עד עכשיו בגלל הגסטריטיס), האם זה טבעי? שנית, עד לטיפול האנטיביוטי השתמשתי בסותר החומצה נקסיום (כי אומפרדקס לא עזר) במינון של 40 מ"ג. האם מינון זה בסדר יחד עם האנטיביוטיקה? ושלישית, האם אני יכולה לשתות באופן חד פעמי כמות מועטה של אלכוהול (או כוס יין אדום או כוס בירה) בזמן הטיפול? תודה רבה!

כן כו כדאי להמנע מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית