בת 46 התייעצות לגבי נפילות תכופות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

11/04/2013 | 20:31 | מאת: ורדית

בחודש האחרון נפלתי כשלוש פעמים וגם נחבלתי בקרסול. נוטלת בקביעות תרופות נגד דכאון, כדורי שינה והרגעה במרשם במשך שנים ארוכות. כמו כן זקוקה למשקפיים במספר נמוך אך לא מרכיבה אותם. ספורטיבית מאד, מתאמנת, ונפילות אלו מדאיגות אותי ומוציאות לי את הבטחון. האם יש קשר למצבי הנפשי שאינו תקין? לתרופות? למשקפיים? מה מומלץ לעשות?

הרבה ממה שציינת יכול להיות ממליץ על בדיקה אצל נוירולוג מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאסלוג

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית