חיידק GBS

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

08/04/2013 | 19:50 | מאת: אנונימית

שלום רב, אני בשבוע 36 להריוני. כל תקופת ההיריון סבלתי מ-GBS, טופלתי בסוגים שונים של אנטיביוטיקה וכיום אני נוטלת זינט אחת ליום עד ללידה. ברצוני לדעת האם במקרה כזה בו החיידק מופיע אצלי לעיתים כל כך קרובות, האם ניתוח קיסרי יקטין את הסיכון שחלילה הוא יעבור לעובר. תודה

נא למען השאלה לפורום רוולנטי - גניקולוגיה בהצלחה מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית